top of page

Tue muita huipputyyppejä

Toimivat kotisivut vaativat jatkuvaa kehittämistä, ja samalla ne myös tarvitsevat tuekseen kiinnostavaa sisältöä, laadukkaita valokuvia sekä vahvan brändin.

 

Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin! Jos haluat tukea muita pienyrittäjiä, niin olen koonnut kasaan muutamia huipputyyppejä, joiden osaamisesta voisi olla sinulle apua.

Vaikuttavaa Sisältöä / Tiina Suutari

Kokonaisvaltaiset hakukoneoptimoinnin palvelut

Vaikuttavaa Sisältöä toteuttaa kokonaisvaltaisia hakukoneoptimoinnin palveluita, joilla saadaan yrityksen verkkosivuille sadoista tuhansiin vierailijoita kuukausittain ilman maksettua mainontaa. Saat minulta hakukoneoptimoidut blogiartikkelit, SEO-copywriting palvelut ja kohdeyleisöä puhuttelevat hakukoneoptimoidut sisällöt verkkosivuille.

Toimialue: koko Suomi

  • LinkedIn
Yritys Luovasto Ella

LUOVASTO / Ella Vuolasto

Hakukoneoptimoinnin ja sisällöntuotannon palvelut

Missioni on auttaa pieniä toimijoita menestymään verkossa. SEO:n avulla nostetaan sivuston sijoitusta hakutuloksissa ja hankitaan lisää relevantteja kävijöitä eli potentiaalisia asiakkaita. Laadukas sisällöntuotanto tarjoaa käyttäjälle hyödyllistä sisältöä, johon myös hakukoneet ihastuvat.

Toimialue: etänä kaikkialle

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
Sirja Tanskanen logo

Sirja Tanskanen

Kirjoituspalvelut pienyrittäjille

Tarinoista innostuva kirjoittaja ja kasvatustieteilijä, joka auttaa pienyrittäjiä luomaan houkuttelevia, tunteita herättäviä ja myyviä tekstejä. Houkuttelevat tekstit ovat yksi yrityksesi tärkeimmistä myyntivalteista - eikä tätä valttia kannata jättää hyödyntämättä. Kirjoitan sinulle valmiit nettisivutekstit, blogiartikkelit ja uutiskirjeet - tai voit hypätä kursseilleni opiskelemaan itse koukuttavien tekstien kirjoittamista. Löydetään sinulle oikeat sanat ja hurmataan yleisösi. 

Toimialue: koko Suomi

  • Instagram
Satu Sankala

Sadun Markkinointitoimisto /  Satu Sankala

Markkinointi- ja brändipalvelut mikro- ja yksinyrittäjille

Autan mikro- ja yksinyrittäjiä luomaan erottuvaa ja persoonallista brändiä sekä tuomaan sitä rohkeasti ja kiinnostavasti esille sisältömarkkinoinnin ja visuaalisen markkinointiviestinnän kautta. Minulta löydät niin yksilö- kuin ryhmävalmennukset avuksi markkinointiin ja brändin kehittämiseen. Tehdään yhdessä tarinasi näkyväksi!

Toimialue: koko Suomi

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
Kulmia Creative logo

Kulmia Creative

Kuvapankit ja kuvauspalvelut

Luovat ja merkitykselliset kuvapankkiratkaisut pienyrittäjille, jotka haluavat oman visuaalisen äänensä kuuluviin ja tuoda oman uniikkiutensa esiin. Kuvapalveluita niin etänä kuin livenä , valitse mitä tarvitset juuri tähän hetkeen!

Toimialue: koko Suomi

  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page