top of page

Visiosi toteutus

Kotisivujen toteutus oman suunnitelmasi pohjalta

Onko mielessäsi tietynlainen pohja, mutta haluaisit jättää varsinaisen toteutuksen jollekin toiselle? Suunnittele kotisivusi täysin itse, niin toteutan toiveidesi mukaisen sivuston toimittamasi materiaalin perusteella.

Digipaletin valmiit kotisivupohjat voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeisiin sopivaksi! Valmiin pohjan räätälöinnissä haluamasi kotisivupohja muokataan vastaamaan yrityksesi tarpeita esimerkiksi värien, sisällön sekä fontin suhteen.

Valmiin pohjan räätälöinti
alkaen 180€ (+alv)*

Etsitkö edullisempaa ratkaisua yrityksesi näköiselle sivustolle?

Suunnittele haluamasi sivut

Suunnittele sivuston rakenne, sisältö sekä haluamasi ulkoasu.

Täytä tarjouslomake

Toimita minulle toiveidesi mukainen pohja liitteineen tarjouslomakkeella tai sähköpostin välityksellä.

Saat tarjouksen sähköpostiisi

Saat tarjouksen sivuston toteutuksesta noin 1-3 päivän kuluessa.

Toteutan toiveidesi mukaisen sivuston

Toteutan toiveidesi mukaisen sivuston Wix Studio-alustalle sovitun aikataulun mukaisesti.

Toimitan sinulle valmiin sivuston

Siirrän julkaisuvalmiin sivuston sinulle maksettuasi laskun kokonaisuudessaan.

Miten työn
toteutus etenee?

Pyydä tarjous kotisivuista oman suunnitelmasi pohjalta

Tarvitsen apua seuraavissa:
Voit lisätä enintään 5 tiedostoa.

Mitä tietoja tarvitaan?

Voidakseni toteuttaa sinun suunnittelemasi kotisivut, tarvitsen mahdollisimman tarkat tiedot visiostasi! Suunnittele siis mahdollisimman tarkasti mitä sivuja kotisivuillesi tulee, mitä kuvia haluat käytettävän ja millainen on sivustosi värimaailma.

Olisi myös hyvä, että kotisivuille haluamasi tekstit olisivat mahdollisimman valmiit, niin voin lisätä ne sivuillesi heti toteutusvaiheessa.

Liitä siis mukaan kuvia ja tekstejä visiostasi, niin pyrin parhaani mukaan toteuttamaan sen!

Mietitkö vielä jotain?

 • Sivujen toteutus pitää sisällään perustason hakukoneoptimoinnin. Tämä tarkoittaa sitä, että sivuston sisällössä, otsikoissa ja metatiedoissa otetaan huomioon yritystoimintaasi liittyvät avainsanat. Myös valokuvissa ja URL-osoitteissa on huomioitu hakukoneoptimointi. Sivujen luonnissa otetaan huomioon myös sivuston nopeus ja responsiivisuus, jotka vaikuttavat myös hakukoneissa sijoittumiseen.

  Kyllä.

 • Oman yrityksesi ja toimialasi asiantuntijana sinun on hyvä tuottaa tekstisisältö itse. Näin sinulla on myös mahdollista säästää kotisivuista syntyvistä kustannuksita. Annan kuitenkin tarvittaessa vinkkejä siitä millainen sisältö voisi toimia sinun yrityksesi kotisivuilla.

  Voimme halutessasi käyttää myös valmiita kuvapankkien kuvia, mutta suosittelen vahvasti panostamaan yrityksesi omiin valokuviin! Omat valokuvat auttavat yritystäsi erottumaan kilpailijoista ja herättävät luottamusta kohderyhmässäsi.

  Laadukkaita valokuvia ja tekstiä.

 • Kotisivujen kustannuksiin kuuluu vuosittain maksettava domain, joka on tyypillisesti n. 15€/vuosi.

  Tämän lisäksi sinun tulee maksaa Wixille alustan palvelumaksu.

  Wix Studio-alustan alkaen hinta on 16€/kk, tai 144€/vuosi.

  Tarkista ajankohtainen hinnasto Wix Studion sivuilta.

  Domain sekä alustan palvelumaksu

 •  Maksettuasi laskun siirrän sivuston sinun omistukseen, jonka jälkeen pääset julkaisemaan sen.

  Saat sivut käyttöösi maksettuasi laskun kokonaisuudessaan.

 • Periaatteeni on, että kotisivut tulee luoda alustalle, jonka käyttö onnistuu tarvittaessa myös yrittäjältä itseltään. Jokaisen alustan käyttö vaatii ensin hieman harjoittelua, mutta perustoiminnot kuten tekstin muokkaaminen ja kuvien lisääminen onnistuvat myös itsenäisesti eivätkä ne vaadi minkäänlaisia koodaustaitoja. Saat kirjalliset ohjeet siitä miten sivustoa muokataan, ja voit myös aina kysyä minulta apua sivustoosi liittyen!

  Kyllä voit.

 • Pyrin keskittymään ensisijaisesti Wix Studiolla luotuihin kotisivuihin, sillä yhteen alustaan keskittyminen auttaa minua kehittämään taitojani entisestään. Suosin kyseistä alustaa myös sen vuoksi, että sen ominaisuudet ovat todella monipuoliset, mikä mahdollistaa joukosta erottuvan ulkoasun luomisen. Wix Studio myös huolehtii tietoturvaan liittyvät päivitykset puolestasi, joten pidän sitä myös turvallisena ja huolettomana valintana joka sopii hyvin pienyrittäjien tarpeisiin.

  Toteutan sivuja vain Wix Studiolla ja Wixin perusalustalla.

 • Kotisivujen valmistuminen riippuu sivuston halutusta koosta sekä sivustolle tulevasta materiaalin määrästä. Mikäli kaikki materiaali (eli sivustolle tulevat tekstit ja kuvat) ovat jo valmiina, niin vauhdittaa tämä aikataulua huomattavasti. Keskimäärin projektille kannattaa varata aikaa ainakin pari viikkoa, jolloin voidaan varmistaa että sivut vastaavat yrityksen toiveita ja kaikki toimii niinkuin pitää.

  Muutamasta päivästä yhteen kuukauteen.

bottom of page